Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2013 01:12 - Поредната тъпотия
Автор: ishchel Категория: Поезия   
Прочетен: 1893 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 14.02.2013 01:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Така! Тази вечер, след близо двуседмична пауза, през която си имах достатъчно лични неприятности, плюс прекаран с температури, кашлици и т.н.тежко прекаран  грип , плюс че в момента любимата ми внучка е във ваканция и въпреки че още не съм се оправила напълно , най-голямата ми радост е при мен, та с огромно чувство на вина към братята и сестри съблогери заради дългото отсъствие, / благодаря на приятелите, посещавали блога ми през това време:) наистина ви БЛАГОДАРЯ!/ влизам в блога и какво да видя - на лични - две писма от преди две седмици. Започнах да чета първото и гърлото взе да ме стяга - и не можах да го дочета - от възмущение и несправедливост...Нека авторът му е спокоен - никакво желание нямам да го разпространявам където и да било, но :

Не желая никой да си трие мръсните ръце в мен, не желая да пера кирливите ризи на когото или която и да било. Моите уважения към мислите и чувствата на всеки. Моля обаче и моите да бъдат уважавани! НЕЗНАМ ДА СЪМ ОБИДИЛА ИЛИ ЗАСЕГНАЛА НЯКОЙ! а АКО ИМА ТАКИВА НЕКА МИ ГО КАЖАТ ОТКРИТО, А НЕ В ИНОСКАЗАТЕЛНА ФОРМА. И още веднъж искам да подчертая, за тези, които не са разбрали: За мен Блог бг е място, където всеки може спокойно и свободно да изрази мислите си, стига да не вреди на другите. 

По добре да се обичаме, неже ли да се мразим...

Ха сега и ново двайсет...! Това пък откъде се взе? Влизам си в коментарите и ето какво заварвам там! Да се чуди човек - да се смее ли, да плаче ли!!! Тези коментари НЕ СА МОИ !!!!!!!!А , стига бе! 

13.02 22

 

2 3 4 5  живота и вселената не съществуват случайности. Ако погледнем назад в историята (в близките 100 години), с изненада ще установим че нещата са се подредили повече от прекрасно. Дали държавниците не са ползвали иползват услугите на гадатели и ясновидци? Не, защото, според "специалистите" такива филми няма. Дали държавниците са били толкоз много далновидни в своите действия? Отново не е възможно, според същите тези "специалисти". Тогава остава последната възможност - всичко е направено преднамерено и дирижирано във времето. 
Да се върнем на трасетата. Реално идеята за енергиини трасета през Пакистан и Афганиста е залегнала още от края на 60-те години. Чрез тези трасета, СССР се надяваше да откъсне Индия от сверата на влияние на Британия. Именно поради тази причина бе извършена инвазията в Афганистан. Всичко би свършило окло 1984 година, след убийството на Индира Ганди, ако не бяха 2 нещица. Нейният син Раджив Ганди замени майка си и де факто бе използван като стръв и кука за продължение на инвазията и откриването на огромни залежи на ценни и редки метали в района на Хиндокуш. След разпадането на СССР, по незнайни пътища, тези документирани изследвания попадат в ръцете на САЩ и Китай. 
Подължава.

Постинг: Mr. Obama, като тъмно кафявия късен Горбачов ! История в картинки.
Автор на постинга: theeconomist

Редактирай | Изтрий

00:24 - Подводни

Да бе да ! В никаквслучай не го пускам да ходи в щатско. От къде на къде ще предоставям удоволствието на тъпите амеракници да го линчуват. Тази привилегия си е наша и единственно наша.

Постинг: Минахме ги американците...
Автор на постинга: alibababg

Редактирай | Изтрий

00:19 - няма по вятърничава и прозрачна от ...

няма по вятърничава и прозрачна от теб

Коментарът чака одобрение
Постинг: Stand up…
Автор на постинга: cinderellathespy

Редактирай | Изтрий

00:10 - правилно и логично разсъждавате. ...

правилно и логично разсъждавате.избиват се комплекси. а обръщението"приятелко", не ви ли е смешно?:))
липсата на близък човек, на любов и приятел, направо крещи в блога.
има много самотни хора, които си фантазират или се залепват за някой по-добричък блогър и изживяват любов, приятелство и всичко необходимо, което не намират в реалния живот.
всичко е временно, не се впечатлявайте, защото ще омръзне и ще си тръгнат.

Постинг: Многоооо б-а-в-н-о искам да се замислите...
Автор на постинга: yourprincess210001

Редактирай | Изтрий

00:00 - брадавиците са от чернобил, вие сте ...

брадавиците са от чернобил, вие сте стари затова нямате.
децата-чернобилчета са белязани.
има лек вече и за тях - лазерно ги премахват.

Постинг: Верно ли?
Автор на постинга: sulu

Редактирай | Изтрий

13.02 23:55 - Само ти си ангел/намийг/:)

Само ти си ангел/намийг/:)

Постинг: Панаир на тъпотата
Автор на постинга: kanibal

Редактирай | Изтрий

13.02 23:16 - Преди време омайваше възглупавите ...

Преди време омайваше възглупавите блогерки един с ник ДААН.Този възпяваше някаква въображаема любов към някаква ,,принцеса"То не бяха стихчета,то не бяха клипчета:)
Този Бръмчо е същото недоразумение.Досадно тъп и цинично-арогантен.

Постинг: Многоооо б-а-в-н-о искам да се замислите...
Автор на постинга: yourprincess210001

Редактирай | Изтрий:23 - Подводни

Хахахаха, чипизацията била мит. И още - "Аз не вярвам в чипизацията"
Всъщност никой няма да прита вярваме или не - ако си съгласен да си хакнеш чип си валиден, ако ли пък не, - ин-валиден и умиргаш. Само се чудя, що си правят труда да създават и произвеждат тези чипове.Само за идеята, че "можем да го напраим" или за домашните любимци? 
Още през миналата година има обещание от министъра на икономиката, че в средата на тази година, ще се проведе конкурс за чипизираща фирма. Верно, слагането на чип, първоначално ще биде напълно доброволно, а след това и задължително. Ами да си спомним проблема с пушенето в обществени места. на ресторантите им бе дадена възможност по желание да бъдат за пушачи или не пушачи или смесени. Кво стана след това? Всички под един знаменател, нали така? Ама в америката не било възможно това, щот видите ли трябва да се чипизират над 1 милион души на ден. И как ще стане това, при тази огромна бройка? Не-въз-мож-но!!!
Разбира се, че е невъзможно !! Но само ако, има отворени само 2 пункта - по един в Ню Йорк и във Вашингтон, за целите САЩ. 
Чудя се и за нещо друго. Защо администрацията на САЩ, разгръщат, по цялата им страна, руска военна техника със знака на ООН? Комай искат да направят, във всяко едно кътче на САЩ, музеи на "Студената война"? За това ще да е, инак няма друго обяснение. 
А сега да обърнем малце внимание на другото "ХАХАХА - Афганистан енергиен коридор".
В региона се намират две от най-интензивно развиващите се икономики във света - Индия и Китай. Та тези две икономики в процеса на своето развитие ще се нуждае и се нуждае от голямо количество енергийни ресурси и други ресурси. Осмен за получаване на енергиини носители - газ и нефт по море Индиня и Китай имат възможност за тяхното получаване по суша от Русия, бившите СССР Азиатски републики и страните от Близкият Изток, главно Иран. Разработваните маршрути от средата на 90-те години са ТАПИ и ИПИ. Макар, че крайната точка е Индия, то се предвижда и разклонения за Китай. Продължава.

Постинг: Mr. Obama, като тъмно кафявия късен Горбачов ! История в картинки.
Автор на постинга: theeconomist

Редактирай | Изтрий

13.02 22:17 - Притчата казва-Щастлив си само, ...

Притчата казва-Щастлив си само,когато МОЖЕШ и ИСКАШ да помогнеш някому.
И нищо друго!
Останалото са ваши интерпретации,всекиму според кръгозора:)

Постинг: ПРИТЧА ЗА ЩАСТИЕТО
Автор на постинга: katan

Редактирай | Изтрий

13.02 22:04 - Възможно е, но само ако са маркови. ...

Възможно е,но само ако са маркови.Но,едва ли:)

Постинг: Модни тенденции на пролет-лято 2013г. част 1
Автор на постинга: bori954

Редактирай | Изтрий

13.02 20:50 - Assholes in the municipal council ...

Assholes in the municipal council of Oryahovo!!!!

Постинг: Оряхово, бюджета, болницата и...още нещо
Автор на постинга: petranov

Редактирай | Изтрий

13.02 14:25 - A za smelostta Mnogo me e strah. ...

A za smelostta

Mnogo me e strah... Naprao zamrynah ot strah:D

Постинг: Днес ще е слънчево.
Автор на постинга: yourprincess210000

Редактирай | Изтрий

13.02 14:18 - O,kakva drama...

O,kakva drama...

Постинг: Днес ще е слънчево.
Автор на постинга: yourprincess210000

Редактирай | Изтрий

13.02 12:41 - селяндурка си и не се променяш

селяндурка си и не се променяш

Постинг: маргаритка
Автор на постинга: shaffi

Редактирай | Изтрий

13.02 12:00 - A ti napravi li trite si detsa LiC...

A ti napravi li trite si detsa LiChNoSTI? I ako DA koi go tvyrdi? Kakyv primer im dade? Kato si cheknesh draglivite snimki v blog.bg? Kyde e bashtata na detsata ti? Zashto ne e do teb? Shte rodish li dete na priatelia si? Toi ima li dete, koeto e napravil LiChNost? I NE! Ne me vylnuvay otgovorite! Iskam da si otvorish typata kapatsina I da MiSLiSH!

Постинг: Днес ще е слънчево.
Автор на постинга: yourprincess210000

Редактирай | Изтрий

13.02 11:56 - eto

Pak mi se obiasniava.

Kakvo shte ostane  by Savings Sidekick" target="_blank">sled men? Nai-goliamata mi myka e, che shte ima ogromno kolichestvo ot typatsi I kapatsi podobni na teb.Umoriavam se ot bezsmislia.

Постинг: Днес ще е слънчево.
Автор на постинга: yourprincess210000

Редактирай | Изтрий

13.02 10:44 - ako vie ste ali,

Iavno nishto ne ste vzeli ot men. A az taka se opitah neshtichko da Vi dam. 
Ne me vylnuva s kogo Deistvitelno se ebesh. Opitah se da ti napisha, che e TYPO da si razviavash mutrata I da dokazvash kva si I shto si ot GODINI I to ne v 1 virtualen sait. Absurdno e! Na koi mu puka kak izglezhdash, imash cici, kvi pari izkarvash, dali si grozna ili krasiva? Znaesh li na koi? Na takiva kato teb. Nepriznati v REALNiA si jivot pristrasteni kym neta virtualnici. Vyzmutih se ot tova che shte mnogo I NE STE hlapeta, a dyrtaci. I ako ne si Ali, a si niakoia imitacia...vse taia. Razbra li me?

Постинг: Днес ще е слънчево.
Автор на постинга: yourprincess210000

Редактирай | Изтрий




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - изумително е това...
14.02.2013 10:47
и за мен, Ани... Блог бг е място, където всеки може спокойно и свободно да изрази мислите си, стига да не вреди на другите.... и стига другите да не му вредят...
но за жалост често става и така... бъди здрава и щастлива, Ани...
другото не е важно, всичко отминава... дори и злото..
хубав ден ти пожелавам, от сърце..
цитирай
2. ivoki - ПОДКРЕПЯМ !!!!!!!
14.02.2013 11:00
mariniki написа:
и за мен, Ани... Блог бг е място, където всеки може спокойно и свободно да изрази мислите си, стига да не вреди на другите.... и стиига другите да не му вредят...
но за жаласт често става и така... бъди здрава и щастлива, Ани...
другото не е важно, всичко отминава... дори и злото..
хубав ден ти пожелавам, от сърце..

цитирай
3. podvodni - А стига бе! Какво правят мойте ко...
14.02.2013 17:34
А стига бе! Какво правят мойте коментари, от блога на Икономиста, при теб?
цитирай
4. cinderellathespy - Ани,
14.02.2013 18:10
здравей, виждам тук горе в поста ти изцитиран и някакъв коментар от анонимен, който тази сутрин пуснах от модерация в моя блог и в който съм наречена "вятърничава и прозрачна"?!?!?!
Изумена съм, тъй като към настоящият момент до колкото ми е известно анонимното коментиране в сайта е блокирано от администрацията!
Хайде да отговори блог.бг тогава, как се появяват подобни коментари, в които потребителите са откровено обиждани, наричани какви ли не очевидно от някой, който има достъп до контролните панели!
Самата аз съм администратор в два други сайта и знам как като администратор притежаващ модераторски функции мога да "скривам" авторството на даден коментар!
Приятна вечер и не си разваляй празника заради подобни случки!

Ели
цитирай
5. ishchel - И за мен,
14.02.2013 21:41
както и за вас остава загадка смесването на коментари и достъпа до чужди такива :(.
Не съм специалист в областта, но и за най-непредубедения човек не е редно това...Всъщност, попадала съм на сайтове, в които ясно и точно, поименно са посочени модераторите на сайта, включително и тези, които пишат в него - това до голяма степен регламентира нещата и ги изважда от безнаказаната анонимност.
Благодаря ви mariniki ivoki podvodn cinderellathespy за взетото отношение по въпроса. Радва ме, че мненията ни си приличат и се припокриват.
Поздрави, приятна вечер и усмихнат празник:)!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ishchel
Категория: Поезия
Прочетен: 749105
Постинги: 255
Коментари: 2507
Гласове: 5404
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930